Biologische Slagerij Wim Kok en Mark Driessen hebben samen met hun gasten een mooie vleesavond verzorgd. “Fantastisch om een vakman zo aan het werk te zien. Nooit geweten dat het uitsnijden van vlees nog zo’n grote klus is. Zelfgemaakte filet americain en schnitzel, supermalse biefstuk: het was heerlijk. En gezellig.’ Zo vertelde een van deelnemers aan de workshop
Ongeveer 20 vleesliefhebbers en geïnteresseerden waren afgelopen woensdag avond afgekomen op de vleesworkshop. De deelnemers mochten zelf aan de slag in de keuken nadat ze eerst hadden geluisterd en toegekeken bij het vakwerk van Wim, Mark en Xavier. In verschillende groepjes werden de gerechten bereid.
Zo waren een aantal man zorgvuldig bezig met het aansnijden van de delicatesse Batalé Duroc Ham en werd in de keuken de schnitzel platgeslagen en gepaneerd. En wat werd nog meer bereid…? Ondertussen werden de aardappeltjes gebakken en de groenten klaargemaakt om de gerechten te vergezellen. Vervolgens werd er samen gedineerd aan een grote lange tafel midden in de zaal.