Masterclass barbecue

Leer van de chef.

Bij Driessen SmaakVermaak zijn we gek op lekker eten én weten we hoe heerlijk het kan zijn om verse vis, groenten en vlees op de barbecue te bereiden. We staan dan ook geregeld met onze barbecue op locatie en hebben een mooi barbecue buffet voor onze catering. Maar op onze locatie, de kookstudio, kunnen we ook een masterclass barbecue voor u organiseren.

We voorzien u en uw gezelschap van alle technieken, we starten samen de verschillende bbq’s op: laag/slow cooking, direct grillen, indirect grillen etc etc.

Wij maken er een gezellige avond van met nuttige tips, een compleet diner en een leuke hand-out om mee naar huis te nemen. Dit natuurlijk onder het genot van een drankje en een goed gesprek! 

Terugblik Masterclass barbecue

Mark: “In augustus hebben we onze gasten van alles geleerd over de perfecte voorbereiding en bereiding op de houtskool barbecue. Een stukje theorie: verschillende aansteekmethodes, type barbecues, benodigdheden en we hebben alles uitgelegd over het grillen en bereiden van vlees, vis en groenten. De salades en sauzen werden vers bereid. Een heerlijke, ontspannen culinaire middag/avond met een goed glas wijn in de hand!”

Driessen SmaakVermaak