Kookworkshops

Een goed bereikbare en sfeervolle locatie!

Driessen SmaakVermaak is een kookstudio met diverse mogelijkheden voor gezelschappen, zowel particulieren als bedrijven. Dit kan zijn voor een kookworkshop, (wijn) proeverij, vergadering, borrel, feest of een familiedag. Als specialiteit hebben we de verwerking van wild en gevogelte. Ik heb een poeliers achtergrond (poelier Driessen) en geef in samenwerking met een aantal jagers ´wild´ (kook)workshops en demonstraties. Dit kan ook op locatie. In de keuken kunnen ca. 15 tot 20 personen tegelijkertijd koken. Bij grotere gezelschappen zijn er extra werkplekken binnen en buiten te creëren. We hebben ruimte voor max. 250 personen staand en 70 personen zittend.

Een kookworkshop bij Driessen SmaakVermaak

Wij ontvangen u ergens tussen 16.00 en 18.00 uur met wat lekkere antipasti en de kok zal de avond en het te koken diner met u doornemen. De avond zal ca 4 a 4,5 uur duren, en kan naar wens korter of uitgebreider.

Wij richten een aantal werkplekken in, en we begeleiden u met het maken van de verschillende gerechten en de benodigde voorbereidingen. Dit natuurlijk met een goed gesprek en een lekker glas wijn in de hand!

Na alle voorbereidingen gaan we de laatste hand leggen aan de gerechten en gaan we aan tafel. We eten met z’n allen en wisselen dit weer af met de werkzaamheden voor de volgende gangen. Zo de avond door met een informeel en gezellig karakter.

Een kookworkshop is ook heel geschikt om met teambuilding aan de slag te gaan, verschillende afdelingen/teams met elkaar samen laten werken en vervolgens het eindresultaat presenteren!

Driessen SmaakVermaak

Kosten voor een complete workshop

v.a. € 69.95 p.p. ex BTW, dit is inclusief een avond vol gezelligheid, een eigen gekookt diner, begeleiding en alle drankjes. We verwachten minimaal 8 personen en hebben ruimte voor maximaal 60 personen.

Er is iemand aanwezig om u en uw gasten te voorzien van drankjes, de tafel te verzorgen en af te wassen.

U kunt kiezen uit een aantal menu’s als Frans, Italiaans, Spaans, algemeen Mediterraan, wild, vleesch of een nog te bepalen menu. In overleg nemen we eigen ideeën, wensen of seizoen invloeden mee.