Kookstudio

Onze kookstudio; een sfeervolle en gemoedelijke plek!

De kookstudio van Driessen SmaakVermaak biedt diverse mogelijkheden voor gezelschappen, zowel particulieren als bedrijven. Dit kan zijn voor een kookworkshop, (wijn) proeverij, vergadering, borrel, feest of een familiedag. Onze specialiteit is de mediterrane keuken en de verwerking van wild en gevogelte. Ik, Mark Driessen, heb een poeliers achtergrond en geef samen met mijn team diverse (kook)workshops en demonstraties. Wij zorgen voor een gezellige en leerzame middag of avond met aandacht voor u en uw gasten. Dit kan ook op uw locatie. 

In onze keuken kunnen ca. 15 tot 20 personen tegelijkertijd koken. Bij grotere gezelschappen zijn er extra werkplekken binnen en buiten te creëren. Bij mooi weer kunnen we ons terras gebruiken. Onze kookstudio is goed bereikbaar en heeft ruime, gratis, parkeer mogelijkheden. 

Laat u inspireren; Bekijk hieronder onze diverse kookworkshops. Of kom langs om onze locatie te bekijken, dan kunnen wij samen een mooie workshop samenstellen.

Een kookworkshop bij Driessen SmaakVermaak

Wij ontvangen u ergens tussen 16.00 en 18.00 uur met lekkere antipasti en een drankje. De kok zal de avond en het te koken diner met u doornemen. De avond zal ca 4 a 4,5 uur duren, en kan naar wens korter of uitgebreider.

Wij richten een aantal werkplekken in, en we begeleiden u met het maken van de verschillende gerechten en de benodigde voorbereidingen. Dit natuurlijk met een goed gesprek en een lekker glas wijn in de hand!

Na alle voorbereidingen gaan we de laatste hand leggen aan de gerechten en gaan we aan tafel. We eten met z’n allen en wisselen dit weer af met de werkzaamheden voor de volgende gangen. Zo de avond door met een informeel en gezellig karakter.

Een kookworkshop is heel geschikt als personeels / vrienden / familie uitje, als u iets te vieren heeft of als onderdeel van een teambuildingsdag; samen aan de slag en samen van het resultaat genieten.

Driessen SmaakVermaak

Wij staan voor u klaar!