Kookworkshops (ook online)

Dé manier om samen te zijn met vrienden, familie of collega's.

Online kookworkshop.

We maken een menu naar wens.
Vervolgens versturen we de droge ingrediënten, het menu en de instructie.
We kunnen dit per post versturen, maar we kunnen ook bezorgen in regio Nieuwegein/Utrecht. Per mail sturen we de deelnemers een boodschappen lijstje voor de verse ingrediënten.
Daarna gaan we op de gewenste avond samen koken, via een live verbinding. Zo kan iedereen ons voorbeeld goed volgen en is er ruimte om vragen te stellen.

Ook iets voor u? We bespreken graag met u wat onze mogelijkheden zijn.
 

Een kookworkshop bij Driessen SmaakVermaak

Wij ontvangen u met antipasti en de kok zal de avond en het te koken menu met u doornemen. We zijn hier ca. 4 a 4,5 uur mee bezig. Begin en eindtijd zijn in overleg.

Wij richten een aantal werkplekken in en begeleiden u met het maken van de verschillende gerechten en de benodigde voorbereidingen hiervoor. Dit onder het genot van een lekker glas wijn en een goed gesprek!

Een kookworkshop bij Driessen SmaakVermaak is inclusief alle drankjes, een avond vol gezelligheid en uw eigen gekookte diner. We verwachten minimaal 8 personen en maximaal 60 personen. Naast de kok is er ook personeel aanwezig om u en uw gasten te bedienen en om af te wassen.

De kosten voor een volledige kookworkshop zijn v.a. €69,95 p.p. ex BTW.

Voor een kookworkshop op maat maken we graag een aangepast voorstel, een high-tea workshop of barista workshop kan al va €29,95 p.p..

U kunt kiezen uit verschillende menu’s zoals bijvoorbeeld Italiaans, Wild, High-tea, Spaans, Mediterraan, online kookworkshop of een nader te bepalen menu. In overleg nemen we uw eigen ideeën en wensen mee.