In Nieuwegein kookte burgemeester Frans Backhuijs gisteravond voor 64 gasten - voornamelijk ondernemers - in de kookstudio van Driessen Smaakvermaak. Opbrengst: 7025 euro voor de nieuwbakken WensAmbulance Utrecht/Nieuwegein.

Organisator Arnold van Anraad: ,,De opbrengst is boven verwachting. Tijdens de avond verkochten we al vijf van de tien schilderijen die aangeboden zijn door de stichting KunstGein. Een van de schilderijen werd tijdens de veiling voor 550 euro verkocht. De unieke kunstschaal die gemaakt is door de vrouw van burgemeester Backhuijs bracht 750 euro op.”

Afgelopen vrijdag hebben we in de serie Italiaanse Wijn & Spijs proeverij de eerste avond georganiseerd, waarij de wijnen uit de streek Puglia centraal stonden. Samen met Felipo, wijnleverancier en Mark, eigenaar van Driessen SmaakVermaak hebben we zes heerlijke wijnen geproefd en verschilllende hapjes over drie gangen verdeeld. 

Volgende keer komt de streek Sicilië aan bod, volgende Wijnproeverij vrijdag 14 juli

 

Een heerlijke geniet avond, eerst lekker BBQ-en, en dan een live optreden van Kant nog Wal en Sanne, de ster van "the Voice Kids 2017"!

Schrijf u nu online in

Of bekijk onze andere activiteiten