Feest locatie

Goed bereikbare locatie in Nieuwegein

We hebben (op de begane grond) ruimte voor ca 150 tot 200 personen staand en ca 64 personen zittend. Op de 1e verdieping heeft Driessen SmaakVermaak een grote ruimte die kan worden gebruikt voor uw (creatieve) workshop of voor exposities en productdemonstraties. Driessen SmaakVermaak ligt centraal gelegen en is goed aan te rijden vanaf diverse uitvalswegen en ligt vlakbij de A12 en A2. We hebben meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid

Wij beschikken over een 70 inch multimedia scherm en een uitgebreide (muziek/geluids) installatie met draadloze en bedrade microfoons. 

Onze activiteiten kunnen worden uitgebreid met (live) muziek, al dan niet begeleid door een professionele DJ en of MC. Bij grote groepen kan onze vaste leverancier Luxonos.nl worden ingeschakeld om de ruimte te voorzien van een verlichte dansvloer, bandtechniek en een complete DJshow. 

Verhuurmogelijkheden

U kunt de kookstudio ook huren voor eigen gebruik voor feesten, kookworkshops, proeverijen of privé-diners waar u zelf de catering verzorgd.

Zaal voor feesten
€350,- en €5,- p.p. (met akkoord algemene huurvoorwaarden en borg)
Extra ook de keuken te huren voor €150,- (inclusief borden, bestek etc)
Inclusief gebruik muziek installatie, verlichting, wifi, aan te kleden naar uw wens

Keuken en zaal gedeelte voor uw kookworkshop of privé diner (met akkoord algemene huurvoorwaarden en borg)

  • Overdag €35 per uur en €5,- p.p.
  • Avond 17.00 uur tot max 00.00 uur €250 en €5,- p.p.
  • Hele dag €350.- en €5,- p.p.

Reserveren: 
Mail ons op info@driessensmaakvermaak.nl
Bel ons op 0306919981
Whats app ons op 0306051162