Kok aan huis reserveren

Thuis uit eten!

Driessen SmaakVermaak staat voor ambacht. Dat doen we ook graag bij u thuis. Wilt u thuis echt een restaurant gevoel ervaren? Ga lekker uitgebreid thuis uit eten!

Chef Mark zet een volledig verzorgde avond neer met een zes gangen diner. Van tafelaankleding tot friandises bij de koffie, overal wordt aan gedacht. Zijn kookstijl laat zich vooral omschrijven als puur en eerlijk, hij maakt dan ook veelal gebruik van biologische en verse producten. Als zoon van een poelier staat ook kwaliteitsvlees hoog in het vaandel.
 
Chef Mark verzorgt niet alleen een heerlijk menu, hij zorgt ook graag voor een bepaalde mate van entertainment. Hij vertelt namelijk graag over wat hij doet, over de gangen of over de achtergrond van producten. Hiermee haal je naast lekker eten ook een gezellige persoonlijkheid in huis.

Persoonlijke afstemming en aanpassing menu mogelijk

Volledige tafelaankleding

Glaswerk bij afname wijn arrangement

Tafelwater + Brood met smeersels

6 gangen

Friandises bij de koffie

De chef laat de keuken schoon achter

Vanaf 8 personen komt er standaard bediening mee

6-gangen diner

2 personen – €125,00 per persoon 
3 personen – €100,00 per persoon 
4 personen – € 90,00 per persoon 
5 personen – € 85,00 per persoon 
6 personen – € 75,00 per persoon  
 

Wijnarrangement:

2 soorten wijn – €20,00 per persoon
3 soorten wijn – €30,00 per persoon
4 soorten wijn – €35,00 per persoon
5 soorten wijn – €40,00 per persoon
 

Enkele reacties:

15-02-2021 om 11:47

 

In deze tijd, waar we allemaal zo weinig kunnen en mogen, waar je als ouders altijd aan het zorgen bent en nooit even lekker uit eten kan…. dan is dit echt helemaal FANTASTISCH.
Niet alleen is het eten heerlijk, maar alles en echt alles wordt gedaan.

 

15-02-2021 om 11:15

 

Wij hebben een heerlijk verzorgd 6 gangendiner gehad. Alles was super lekker en vers. Mark is een vriendelijke man die jou op je gemak stelt. Hij had alles onder controle alsof hij al jaren in onze keuken werkt. Je hoeft echt nergens voor te zorgen. Alleen maar te gaan zitten aan je eigen tafel (die door Mark van te voren was gedekt) en te smullen van al dat lekkers. Lekkere bijpassende wijntjes erbij. Wat wil je nog meer?

Jij gaat zitten en genieten.
Het is 100% het geld waard. helemaal heerlijk.

 

18-03-2021 om 12:07

 

Gisteravond hebben wij een fantastisch 6 gangen diner gehad van Mark Driessen van SmaakVermaak. Dit naar aanleiding van de verjaardag van mijn vrouw.

Wij hebben dit als zeer positief ervaren en gerechten waren heerlijk. Mark is een vakman en heeft ons meegenomen in uitleg van het menu, het bereiden ervan tot aan het culinair genieten tijdens het opdienen.

Er was geen vraag te veel en de kinderen hebben zelfs meegedaan aan het bereiden van een aantal gerechten in onze eigen keuken. Mark gebruikt veel mooie streek ingredienten hetgeen hij samenvoegt tot een breed smaken feest.

Je hebt echt het idee dat je in een vijf sterren restaurant bent beland en je wordt volledig ontzorgd. Het was een fantastische avond.

Mark nogmaals dank !